10 Nisan 2009 Cuma

Yildiz Tilbe Yeni Albumu 2009 Sarkilari, Yıldız Tilbe 2009 Aşkın kızı, Yıldız Tilbe Yeni Albüm Askin Kizi 2009 İndir Dinle




Yıldız Tilbe Yeni Albümü İçin stüdyoda çalışmalara başladı.İbrahim Tatlıses ile yaşadığı gerginlikle son aylarda gündemde olan sanatcı yeni albümünü 2009 mayıs veya Nisan ayında çıkarmayı planlıyor.Yıldız Tilbe 2009 Yeni Albüm Şarkılarını ve Haberlerini İlerleyen Günlerde Burada Bulabilirsiniz.

Yıldız Tilbe yeni albümü Aşkın Kızını Nisan ayı sonunda Barış Müzik etiketi ile piyasaya çıkartıyor. Albümde toplam 26 şarkı bulunuyormuş. Albümdeki şarkıların 6 tanesinin kendisine ait olduğunu belirten Tilbe, diğer şarkıların başka isimlere ait olduğunu, ve daha önceden söylenmiş şarkılar olduğunu açıkladı.Türkü, arabesk, türk sanat müziği ve pop içerikli olacak albümünü Karma olarak niteleyen Yıldız Tilbe oldukça heyecanlı olduğunu dile getirdi..

Yildiz Tilbe Askin Kizi 2009 Full Albümü, Yıldız Tilbe Aşkın Dinle Yıldız Tilbe Aşkın Kızı Albümü Dinle

Bunlarda Var ;)



0 yorum:

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.