7 Nisan 2009 Salı

Yemekteyiz 5nisan Yarışmacıları, Yemekteyiz Yarışması 26.Bölüm Videoları Yarışmacıları, Yemekteyiz Gaye Resimleri

Burcu Çakrı. 27 yaşında ,evli,pilot eşiyle 3.5 yıl önce evlendikten sonra hostesliği bırakmış

Gaye Aksoy Özarslan
. 26 yaşında,evli, İstanbullu,6 ay önce evlenmiş,veznedar,

alışveriş bağımlı

Sami Batuhan Yoldaş 42 yaşında , evi,2 çocuğu var,kuaför,99 senesinde by pas geçirmiş hastaneden çıktığı gece 17 ağustos depremini yaşamış bir Ödülü Kazanması Halinde oğlunun üniversite masraflarını karşılayacak.

Ali Sevinç bu haftanın üçüncü gün 8 nisan yarışmacısı aslen sivaslı olan ali bey. torunuyla vakit geçirmeyi seven al bey konfeksiyonculukla uğraşıyor.

Nadiye Yılmaz arkadaşları ona naciye hanım diyor. ama biz karıştırmayacalım nadiye hanım diyelim. nadiye hanım aslen trabzonlu ve trabzonu çok özlüyor. 9 nisan günü karadeniz yöresinden lezzetlerini sunacak.


Yemekteyiz Burcu Resimleri, Yemekteyiz Burcu, Yemekteyiz Nadiye Resimleri, Yemekteyiz Ali, Yemekteyiz Gaye Resimleri, Yemekteyiz Gaye, Yemekteyiz Sami Batuhan İzle, Yemekteyiz 26 hafta videoları izle, yemekteyiz 26. hafta yarışmacıları

Bunlarda Var ;)



0 yorum:

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.