7 Nisan 2009 Salı

Gülben Ergen Kordugum Sarkisi Dinle, Gülben Ergen Kördüğüm Canım Ailem Şarkısı Dinle, Gülben Ergen Kördüğüm Video Klip İzle 2009

ERGEN, ŞARKISINI 'CANIM AİLEM'DE TANITTI


Gülben Ergen'in 'İçimdeki Sesler' isimli yeni albümünün 'Kördüğüm' adlı şarkısı daha piyasaya çıkmadan 'Canım Ailem' dizisinin müziği oldu..

Günaydın'ın haberine göre; daha albümleri çıkmadan şarkılarını internet ve radyolar aracılığıyla tanıtan ünlüler arasına, Gülben Ergen de alternatif bir yöntemle katıldı. Ergen 'İçimdeki Sesler' adlı yeni çalışmasındaki 'Kördüğüm' isimli şarkısını albüm çıkmadan önce, atv ekranlarında yayınlanan 'Canım Ailem' dizisinde tanıttı.

İZLEYİCİ BEĞENDİ
Reyting rekorları kıran dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 19. bölümünde çalınan bu şarkı, dinleyicinin de beğenisini kazandı. Dizide, Seyhan'ın Adana'ya gitmek üzere bindiği otobüs sahnesinde çalınan şarkının söz yazarı ve yorumcusunun ismi de jenerikte yer aldı. Jenerikte adı geçen söz yazarı Gökhan Şahin gösterilen ilgiye çok sevindi

İşte Gülben Ergen Yeni Albümünde Seslendirdiği Kördüğüm Şarkısı..


Bunlarda Var ;)



0 yorum:

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.