20 Mart 2009 Cuma

Hadise Düm Tek Tek Orjinal Video Klibi İzle, Hadise Düm Tek Tek Orjinal Klibi, Hadise Düm Tek Tek Yeni Klibi İzle İndir 2009

Ülkemizi rusyada yapılacak olan müzik yarışmasında temsil edecek olan güzel şarkıcı düm tek tek şarkısına klip çekti.Hadisenin Orjinal Düm Tek Tek Klibini Buradan İzleyebilirsiniz.Ayrıca Klip Çekimi ile ilgili bilgileri ve görüşleri okuyabilirsiniz.

Eurovision yarışması Türk delegasyonu Başkanı Kürşat Özkök, ‘İyi bir kura. Kuradan daha önemlisi yarıştığımız şarkı çok iyi’ dedi. Öte yandan Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise’nin Düm Tek Tek adlı parçasının klibi, reklam ve klip yönetmenliği yapan Metin Arolat tarafından çekildi.

‘EN İYİSİNİ İSTEDİK’

Arolat’ın ‘Şimdiye kadar yapılan çalışmaların en iyisi olmasını istiyoruz’ dediği klibin görüntüleri internette yayınlanmaya başladı. Klibin görüntüleri büyük ilgi gördü ve halktan tam not aldı. Yerli ve yabancı Hadise hayranları ‘Yeni video klip sıralamayı yükseltir’ yorumlarında bulundu.



Hadise-Düm Tek Tek (Orjinal Video)




Etiketler: Hadise Düm Tek Tek'e Klip Çekti, Eurovision Öncesi Düm tek tek Klibi, Hadise Düm Tek Tek Orjinal Video Klibi, Hadise Düm Tek Tek Orjinal İzle, Hadise Düm Tek Tek videoları, Hadise Düm Tek Tek şarkısı, Hadise Düm Tek Tek 2009 Haberleri, Hadise Düm Tek Tek yeni video klibi, Hadise Düm Tek Tek videoları

Bunlarda Var ;)



0 yorum:

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.