11 Ocak 2009 Pazar

Vali Filmi Fragmanı İzle, Vali Film Konusu Online, Vali Filmi İndir, Vali Filmi Online İzle


"Vali", yaşamnı ve ölümüyle çok konuşulan bürokrat Faruk Yazıcı’nın yaşamından yola çıkarak çekilen "Köprü" dizisinin başarısı üzerine, aynı ekip taraından hayata geçirilen bir sinema filmi. Yazıcı’nın son görev yeri Denizli merkezli olan filmin ana eksenine bir dünya ve Türkiye meselesi olan 'enerji' konusu oturuyor.

Denizli valisi Faruk Yazıcı (Erdal Beşikçioğlu), bölgesindeki sorunlara farklı yaklaşımı ve iş bitirici tavrıyla pek çok değişikliğe imza atan ve sistemin işleyişini değiştiren başarılı bir yöneticidir. Çocukluk arkadaşı maden mühendisi Ömer Uçar da (Uğur Polat), aynı bölgede Maden Tetkik Arama'da (MTA) çalışmaktadır. Ömer Uçar ve ekibi bölgedeki uranyum madeni yatağının zenginliğini ispatlayan rapor için çalışırken, yabancı bir şirket de valilikten aynı bölgeye yatırım yapma izni almaya çalışmaktadır. Arkasına, enerji kaynaklarının yabancılara verilmesi için çaba sarf eden, güzel ve akıllı bürokrat Ceyda Aydın'ı da (Şebnem Dönmez) alan bu şirket, karşısında Faruk Yazıcı ve Ömer Uçar'ı bulunca yasadışı yollara başvurur. Hem İstanbul hem Denizli'de şüpheli ölümler başlayınca, diplomasi trafiği hızlanır. Vali ve ekibi kendilerini akıl almaz bir maceranın içinde bulurlar.


Vali Film Fragmanı Online İzle...

Bunlarda Var ;)



0 yorum:

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.