10 Nisan 2009 Cuma

Mine Benim Gunum Sarkisi Dinle Video Klibi İzle, Mine Benim Günüm Online Dinle İndir, Mine Benim Günüm Şarkısı Dinle Video Klibi İzle Seyret


Mine - Benim Günüm (2009)

Bunlarda Var ;)



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Doğrusunu söylemek gerekirse hayal kırıklığına uğradım.Bunca yıl bu şarkı ve bu klip için mi bekledin Sevgili Mine.Çok güzel bir bayansın buna şüphe yok . Yıllar seni deforme etmemiş. hiç gerek yoktu ama bunu da olabildiğince göstermişsin. Sesinin, yorumunun güzelliğini ön plana çıkaran şarkılar bekliyordum açıkçası. Beğenmediysen sen de dinleme kardeşim diyeceksin belki ama Ajlan&Mine albümünden beri çalışmalarını merak edip takip eden biri olarak ben seni daha farklı şarkılarla dinlemek isterdim açıkçası,o nedenle üzüldüm .Yorumumla seni üzmek istemezdim ama durum böyle.

Adsız dedi ki...

Bu klip Kastamonu'nun Araç ilçesinin yaylalarında çekilmiş . Emin olun ki oranın tutucu halkı gurur duymuştur bu klipten.Hatta dev ekranlarda izletiliyordur o kasabada. Daha da hatta ilçenin tanıtımında kullanılacaktır.

cıbuldag bü garu geldü, yaylularda yürüdü, karlaru deptü.

------- deniz ------

Adsız dedi ki...

incelmesi gereken biraz göbek biraz da mide var sanki:)
saygılar

Bu Sitede Mp3 İndirilmemektedir.Şarkıların Video Klipleri Gösterilmemektedir.Videolar Youtube,Dailmotion gibi sitelerden alınmaktadır.İçeriğinden Rahatsızlık Duyduğunuz Konulara Yorum Yazarak İçeriğin Kaldırılmasını Sağlayabilirsiniz.